180.00ден

Информации за пакување
Тип на кутија Картон
Димензија на кутијата 3.8 x 3.4 x 28.4 цм
Нето тежина на пакувањето 55 гр
Други забелешки
Рок на употреба 18 Месеци
Земја на потекло Италија
Category: