4,200.00ден

Европска награда за дизајн на производи™ 2018 победник Со својата компактна големина и интелигентен дизајн, новата IRIS ќе додаде допир на елеганција на вашата пауза за кафе. Достапен во четири ексклузивни трендовски бои, ќе уживате во кафе или вкусен топол пијалок во еден едноставен начин.

7 in stock

Category:

Достапни функции: Еспресо, Кафе крем, Американско кафе, Чај, Инфузии Метод на доставување: програмабилен во три должини Остаток на чаша: висина прилагодлива Рачно исфрлање на исцрпената капсула. Автоматско исклучување: автоматски по 10 минути неактивност Резервоар за резервоар за вода: 1.3 лт