КОМЕРЦИЈАЛИСТ – ДИСТРИБУТЕР ЗА ПОЛОШКИ РЕГИОН

ЕУРОВИА ДМД – една од најбрзорастечките компании за продажба и дистрибуција во FMCG индустријата постојано работи на градење на квалитетен и успешен тим на професионалци. Работејќи со висококвалитетни и конкурентни производи за широка потрошувачка,  ЕУРОВИА ДМД создава успешна приказна и континуирано им овозможува избор и квалитет на купувачите.

Поради проширување на својот тим на професионалци, ЕУРОВИА ДМД  има потреба од вработување на кандидат/ка за следнава позиција:

 

КОМЕРЦИЈАЛИСТ – ДИСТРИБУТЕР ЗА ПОЛОШКИ РЕГИОН

(1 позиција)


Обврски и одговорности:

  • Следење и реализација на зададен таргет план и рута на посета на клиенти
  • Позиционирање и грижа за производите во продажните објекти,
  • Развивање и одржување на односите со клиенти,
  • Примање на нарачки од клиенти
  • Грижа за пласман на производите, се со цел за подобрување на нивна продажба.

 

Потребни квалификации:

  • Минимум средна стручна спрема,
  • Искуство во трговија,
  • Преговачки и комуникативни способности,
  • Компјутерски способности – MS Office,
  • Поседување на возачка дозвола Б категорија – задолжително

ЕУРОВИА ДМД нуди пријатна работна атмосфера, можности за напредок, надградување на месечни бонуси и награди во зависност од постигнување на таргетите.

Сите заинтересирани кандидати кои сметаат дека имаат вештини и знаење за оваа позиција, треба да испратат своја професионална биографија (CV) на: hr@eurovia.mk со назнака Комерцијалист”.

Краен пок за пријавување: 11.06.2021

 

Контакт инфо:
ул.101 бр. 15, Желино – Тетово

Тел: +389 44 350 991